Polermaskin biltema

Excentrisk polermaskin PO150A – Biltema.se

Mycket smidig och effektiv, perfekt för bilen, båten och husvagnen. Roterar excentriskt så det bildas inga hologram. Utrustad med steglös varvtalsregulator …

Mycket smidig och effektiv, perfekt för bilen, båten och husvagnen. Roterar excentriskt så det bildas inga hologram. Steglös varvtalsregulator och fem meters gummikabel. Levereras med stödrondell Ø 150 mm, polersvamp för vaxning/sealing samt två extra handtag.

Köp【Polermaskin】hos Biltema Varför betala mer?

Köp【Polermaskin】hos Biltema ➨ Varför betala mer? – Biltema.se

Vid köp av en billig polermaskin för polering av bil & båt ➨ Din beställning Packad & Klar inom 2h & hämtas vid närmaste Biltema-varuhus!

Dubbeloscillerande polermaskin PD 95A – Biltema.se

Lättanvänd och effektiv, perfekt för bilen, båten och husvagnen. Roterar excentriskt så det bildas inga hologram. Utrustad med steglös varvtalsregulator och 3 m elkabel. Levereras med 2 st stödrondeller Ø 95 mm, 2 st polersvampar för vaxning/sealing. 

Polermaskin PM 75R – Biltema.se

Polermaskinen är ett bra verktyg för att fräscha upp yta och lack på din bil, båt eller husvagn. En roterande polermaskin används med fördel  för lite grövre polerarbeten, när man har lite djupare repor. Fördelen med en roterande maskin är att den är effektiverare och vibrationsfri. Den har steglös varvtalsregulator, greppvänligt handtag och fem meters gummikabel. Levereras med stödrondell Ø 75 mm, polersvamp för vaxning/sealing samt två extra handtag.

Polermaskin PM 150C – Biltema.se

Roterande och behändigt elverktyg för polerings-, vaxnings-, och sealingsarbeten. Utrustad med D-handtag och varvtalsregulator 600 – 3.000/min. Spindelgänga M14. Levereras med 5 m gummikabel, stödrondell Ø 150 mm, polerhätta och extra kolbortssats. 

Excentrisk polermaskin PM 75B – Biltema.se

Vårda din bil, båt eller husvagn enklare med en excentrisk polermaskin. En oscillerande polermaskin är ett bra verktyg för att fräscha upp yta och lack. Den är lätt att använda och få ett bra resultat med. Hastighetsreglaget är steglöst och handtaget är greppvänligt. Levereras med stödrondell Ø 75 mm, polersvamp för vaxning/sealing, fem meters gummikabel samt två extra handtag.

Polermaskin PO 10,8 – Biltema.se

Liten och smidig. Levereras med 3 polersvampar: mjuk/medium/grov.  OBS ! Ingår i en produktserie med gemensamt 10,8 V Li-ion batteri (medföljer ej).

Polermaskin PM 240 – Biltema.se

Med stor polerskiva för polering av bilen, båten, husvagnen m.m.  Levereras med en hätta för vax och en för efterpolering.

Excentrisk polermaskin PO 125A – Biltema.se

Mycket smidig och effektiv, perfekt för bilen, båten och husvagnen. Roterar excentriskt så det bildas inga hologram. Utrustad med steglös varvtalsregulator och 5 meters gummikabel. Levereras med stödrondell Ø 125 mm, polersvamp för vaxning/sealing samt 2 st extra handtag. 

Keywords: polermaskin biltema, biltema polermaskin, poleringsmaskin biltema, liten polermaskin biltema, mini polermaskin biltema, biltema poleringsmaskin