Komposittrall biltema

Komposittrall, 2800 x 145 x 21, ljusgrå – Biltema.se

Komposittrall är lätt att lägga och ger en fin och mycket slitstark yta. Komposittrall passar utmärkt för altaner, terrasser och balkonger, men är också perfekt …

Snyggt utegolv med träkänsla. Komposittrall passar på altan, terrass, balkong etc, och är också perfekt runt poolen. Träkomposit är ett lättskött material med utmärkt hållfasthet som tåler alla väder. Brädorna är vändbara och kan läggas för en yta med trästruktur eller en ribbad/räfflad yta.  Kompositmaterial av 55 % trä, 35 % plast och 10 % additiv. 90 % återvunnet material. Mjuk yta att gå på, inga flisor och stickor. Minimalt underhåll – ingen olja eller bets.  Tåligt för nordiskt klimat – brädorna varken slår sig eller spricker. 10 års garanti på fabrikationsfel vid privat och normalt bruk (inte kommersiellt). Produkten kan svälla/krympa längd: ≤0.4 % bredd: ≤0.8 %. Varför välja komposittrall? Komposittrall är naturligt trä som kombinerats med andra material för att förstärka hållfasthet och färgbeständighet, vilket gör att det rör sig minimalt och färgen bleks maximalt 10 %. Kompositbrädorna är enkla att lägga och ger en snygg och mycket tålig yta. Ingen efterbehandling behövs och det enda underhåll du behöver utföra är att tvätta brädorna vid behov. Ytan blir dessutom barfotavänlig – fri från stickor, sprickor och skruvar.

Komposittrall, 2800 x 145 x 21, ljusbrun – Biltema.se

Komposittrall – bygg underhållsfri altan. Är du i sken med att bygga altan eller terrass? Om du önskar ett tåligt tralldäck kan du välja komposittrall – då …

Komposittrall, 2800 x 145 x 21, ljusbrun

Trall i träkomposit, 5-pack – Biltema.se

Trall i träkomposit, 5-pack

Ändskydd till komposittrall, ljusgrå – Biltema.se

Ändskydd för montering i trallbrädans kortända för ett vackert avslut. Passar till Komposittrall.

Så monterar du ett terrassgolv av komposit – Biltema

Montering av terrassgolv av komposittrall | Biltema.se – Biltema.se

En komplett steg-för-steg guide för hur du monterar ditt komposittrall. Vilka verktyg behövs? Hur ska du förbereda? Läs mer >>

Trall i träkomposit, 5 st. – Biltema.se

Underhållsfri träkomposittrall som är skön och säker att gå på. Trallen har hög hållfasthet samt räfflade ribbor för minskad halkrisk och passar därför utmärkt som golv på balkongen eller på den lilla altanen. Undersidan är ventilerad och har ett enkelt låssystem som underlättar läggningen.

Täcklist till komposittrall, ljusgrå – Biltema.se

Täcklist för montering på valfri långsida av komposittrall. Ger ett snyggt avslut runt trallbrädorna. 10 års garanti på fabrikationsfel vid privat och normalt bruk (inte kommersiellt). Passar till Komposittrall.

Ändskydd till komposittrall, ljusbrun – Biltema.se

Ändskydd för montering i trallbrädans kortända för ett vackert avslut. 10 års garanti på fabrikationsfel vid privat och normalt bruk (inte kommersiellt). Passar till Komposittrall.

Komposittrall – Bygg underhållsfritt tralldäck – Jula

Komposittrall – Bygg underhållsfritt tralldäck

Komposittrall ger ett underhållsfritt, barfotavänligt och hållfast tralldäck som varken behöver behandlas eller oljas in.

Keywords: komposittrall biltema