Fiskevåg biltema

Digital hängvåg, 40 kg – Biltema.se

Här hittar du fiskeverktyg för både hobbyfiskare och proffs. Fisktänger, fiskknivar, filéknivar och andra praktiska fiskeverktyg.

Greppvänlig i svart tålig plast som väger fångst upp till 40 kg. Noggrannheten är ±0,5 gram. Krok av kromat stål.  Tydlig blå display. Visar vikten tills vågen stängs av. Ändra visningsenhet, kg, lbs eller oz, med enkel knapptryckning.  Inbyggt måttband (1 m).  Automatisk avstängning efter 50 s.  Minnesfunktion för tyngsta vikten.  Vattensäker.  Kan visa temperaturen i ºC eller F. Drivs med 2 AAA-batterier. Batteri medföljer ej.

Fiskeverktyg – Biltema.se

Liten och smidig våg som är lätt att ta med på resan. Kan användas till att väga väskor och bagage. Handtag med bra grepp. Drivs med ett CR2032 batteri (ingår).

Fisketänger, fiskknivar, filéknivar m.m. Stort sortiment av fiskeverktyg för hobbyfiskare och proffs. Fisketuren börjar på Biltema.se!

Digital våg, 50 kg – Biltema.se

Rejäl och exakt med tydlig display. Väger 2–300 kg med 0,1 kg noggrannhet. Användbar till bl.a. jakt, i stallet eller i garaget.

Liten och smidig våg som är lätt att ta med på resan. Kan användas till att väga väskor och bagage. Handtag med bra grepp. Drivs med ett CR2032 batteri (ingår). Tillverkad av ABS-plast. Mått: (L) 15 x (B) 3 x (H) 5,5 cm.

Digital hängvåg – Biltema.se

Ena delen av det här smarta fiskepaketet är en digital fiskevåg (hängvåg). Den kompakta designen gör den busenkel att ta med ut på fisketuren. Den upplysta …

Rejäl och exakt med tydlig display. Väger 2–300 kg med 0,1 kg noggrannhet. Användbar till bl.a. jakt, i stallet eller i garaget. Aluminiumhus med låsbar schackel och avtagbar krok av rostfritt stål. Mycket hög kvalitet. Stora LCD-siffror, läsbara på 10 m håll. Drivs med 3 st. AA-batterier, medföljer inte.

Fiskevåg | Med inbyggt måttband | KAYOBA – Jula

Fiskevåg | Med inbyggt måttband | KAYOBA | Jula

Berkley TEC digital 16 kg och en större TEC 45,5 kg. Röd/grå plast. Berkley årsmodell 2013. Biltema 40 kg. Måttband, belysning. Väger bäst på lägre vikter.

Smidig hängvåg som tack vare det inbyggda 1 m långa måttbandet både väger och mäter fiskefångsten.

Digital fiskevåg + fjäderringstång 2 delar | BERKLEY – Jula

Digital fiskevåg + fjäderringstång 2 delar | BERKLEY

Berkley digitalvåg 23 kg (2012). · Berkley Lip-Grip med digitalvåg 14 kg. · Berkley TEC digital 16 kg och en större TEC 45,5 kg. · Berkley årsmodell 2013 · Biltema …

Fiskeverktyg för fiskefantasten! Digital fiskevåg (max. 25 kg) med upplyst display samt en rostfri fjäderringstång med gummerat grepp och handlovsrem.

Fiskevåg – Godkända vågar – Sportfiskarna

8 dec. 2006 — Det har regnat på min biltema en hel dag, inga problem med den.. Men folk kanske är för fina.. Vinnare av Fiskesnacks AbborrFemma 2021 &

Godkända vågar – Svenskt Fiske

… väldigt mycket luft så det räcker inte med en liten biltema kompressor. … använda ett spärrskaft som är 1 m långt och en liten fiskevåg i änden för …

tips på prisvärd digitalvåg? – För oss bakom flötet…

Viktiga Verktyg i Garaget! – Twostrokerider.se

Twostrokerider.se

Keywords: fiskevåg biltema, hängvåg biltema