Aqua kem blue sachets biltema

Saneringstabletter, 10 st – Biltema.se

Medlet är helt biologiskt och innehåller bakteriestammar som på ett snabbt, effektivt och miljövänligt sätt startar och påskyndar en biologisk nedbrytning.

Dämpar dålig lukt och påskyndar nedbrytningsprocessen i mobila och kemiska toaletter. För båtar, husvagnar, sommarstugor m.m. Inte skadliga för miljön.

Saneringsvätska – Biltema.se

Sanering och rengöring av avfallstankar och mobila toaletter på båtar. Saneringsvätska, saneringstabletter och spolvätska. Du hittar produkterna hos Biltema!

Tar bort dålig lukt och påskyndar nedbrytningsprocessen i mobila och fasta torrtoaletter (typ tunna), kemiska toaletter och biologiska mulltoaletter. Medlet är helt biologiskt och innehåller bakteriestammar som på ett snabbt, effektivt och miljövänligt sätt startar och påskyndar en biologisk nedbrytning. Därmed stoppas jäsning och obehaglig lukt. Medlet skall ej användas tillsammans med kemiska desinfektionsmedel.

Sanering och toalettvård för båtar – Biltema.se

2 juni 2019 — Jag tycker Biltemas toapapper är bra. Alternativt kan du pröva med att se om ditt vanliga toapapper löser sig bra. Testa med ett par rutor i ett …

Sanering och rengöring av avfallstankar och mobila toaletter på båtar. Saneringsvätska, saneringstabletter och spolvätska. Du hittar produkterna hos Biltema!

Toapapper o sanervätska från Biltema? Fungerar det?

För att kemtoaletten eller torrtoan i fritidshuset, båten eller husvagnen ska fungera och vara hygienisk krävs sanitetstabletter och annan desinfektion som …

Saneringsvätska | Aqua Kem Bio – Jula

Saneringsvätska | Aqua Kem Bio

Aqua Kem® Blue Sachets – Can. Praktiska påsar som ger en fräsch avfallstank som är lätt att tömma. Otrevlig lukt är nu ett minne b.

Parfymerad, koncentrerad saneringsvätska för avfallstanken. Löser upp bakterier, förhindrar gasbildning och motverkar dålig lukt.

Aqua Kem toapåsar -Blue Sachets

Toalett, kem, påsar,

Thetford Aqua Kem Blue Sachets · Lätt att dosera och löses snabbt upp · Håller din avfallstank ren och fräsch · Döljer obehagliga dofter · Stimulerar nedbrytningen …

husbil husvagn tillbehör fritidstillbehör campingtillbehör campingvaruhuset camping fritid kronocamping vänern lidköping Toalett, kem, påsar,

Sanitet | Köp hos Clas Ohlson

Köp Sanitet från Clas Ohlson online eller i en av våra butiker

Produkter för avfallstanken – Thetford Europe

Produkter för avfallstanken | Thetford

Din Thetford-toalett är den bästa mobila toaletten på marknaden. För att underhålla denna toppkvalitetsprodukt och njuta av en bekymmersfri och bekväm semester, bör du alltid använda produkter från Thetford för toaletten, eftersom bara det bästa duger!

Thetford Aqua Kem Blue Saneringsmedel Husvagn/Husbil

Thetford Aqua Kem Sachets Husvagn/Husbil | GetCamping

Saneringsvätska/toalettvätska i portionsform för enkel och snabb dosering. För kassettoaletter i husvagn eller husbil samt till portabla toaletter.

Keywords: aqua kem blue sachets biltema, tabletter vattentank biltema